Notícies

Últimes notícies
Please reload

Buscar per tags

Presentem els jurats de la dotzena edició

09/04/2019

El Festival Internacional de Cinema en Català fa públics els noms de les persones que integraran els jurats de la propera edició del FIC-CAT –especial direcció de fotografia- , que se celebrarà entre el 8 i el 15 de juny a Roda de Berà.

 

11 persones vinculades al món cinematogràfic en les seves diferents vessants com interpretació, direcció, producció, direcció de fotografia, música i guió, entre d’altres, formen part dels dos jurats, el de la Selecció Oficial i el de JOVE 48 HORES.

 

El Jurat de la Selecció Oficial compta amb dos membres que hi formen part des de la primera edició: l’actriu Montserrat Carulla, presidenta d’honor, i Joan Reig, músic tarragoní. La resta de membres s’estrenen com a jurat del FIC-CAT: Elisabet Prandi, directora de fotografia; Raimon Masllorens, productor i president de PROA; Dafnis Balduz, Àurea Márquez i Maria Pau Pigem, actor i actrius de cinema, teatre i televisió; i Mar Coll, guionista i directora.  

 

El Jurat de JOVE 48 HORES està format per Fèlix Colomer, director de cinema; Joana Vilapuig, actriu; i Nil Cardoner, actor.

 

Trobareu més informació sobre currículums i filmografia dels 11 membres del Jurat a fic-cat.cat/jurat.

 

Ells i elles seran els encarregats de visionar totes les produccions seleccionades i decidir els millors treballs de cada categoria: llargmetratge, curtmetratge, documental, videoclip, centre educatiu, producció de les comarques tarragonines, premi a la millor direcció de fotografia i JOVE 48 HORES. També tenen l'opció, si és el cas, de fer una menció especial a aquella obra que destaqui per algun aspecte tècnic o artístic.

 

La selecció oficial es farà pública el 21 d’abril, i els guanyadors i guanyadores es donaran a conèixer el 15 de juny durant la gala de cloenda del Festival.

 

Les inscripcions per a la categoria JOVE 48 HORES romandran obertes fins el 9 de maig i cal fer-les –de forma gratuïta- a fic-cat.cat/jove-48-hores.

 

 

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Please reload