Notícies

Últimes notícies
Buscar per tags

Presentem els jurats de la dotzena edició


El Festival Internacional de Cinema en Català fa públics els noms de les persones que integraran els jurats de la propera edició del FIC-CAT –especial direcció de fotografia- , que se celebrarà entre el 8 i el 15 de juny a Roda de Berà.

11 persones vinculades al món cinematogràfic en les seves diferents vessants com interpretació, direcció, producció, direcció de fotografia, música i guió, entre d’altres, formen part dels dos jurats, el de la Selecció Oficial i el de JOVE 48 HORES.

El Jurat de la Selecció Oficial compta amb dos membres que hi formen part des de la primera edició: l’actriu Montserrat Carulla, presidenta d’honor, i Joan Reig, músic tarragoní. La resta de membres s’estrenen com a jurat del FIC-CAT: Elisabet Prandi, directora de fotografia; Raimon Masllorens, productor i president de PROA; Dafnis Balduz, Àurea Márquez i Maria Pau Pigem, actor i actrius de cinema, teatre i televisió; i Mar Coll, guionista i directora.

El Jurat de JOVE 48 HORES està format per Fèlix Colomer, director de cinema; Joana Vilapuig, actriu; i Nil Cardoner, actor.

Trobareu més informació sobre currículums i filmografia dels 11 membres del Jurat a fic-cat.cat/jurat.

Ells i elles seran els encarregats de visionar totes les produccions seleccionades i decidir els millors treballs de cada categoria: llargmetratge, curtmetratge, documental, videoclip, centre educatiu, producció de les comarques tarragonines, premi a la millor direcció de fotografia i JOVE 48 HORES. També tenen l'opció, si és el cas, de fer una menció especial a aquella obra que destaqui per algun aspecte tècnic o artístic.

La selecció oficial es farà pública el 21 d’abril, i els guanyadors i guanyadores es donaran a conèixer el 15 de juny durant la gala de cloenda del Festival.

Les inscripcions per a la categoria JOVE 48 HORES romandran obertes fins el 9 de maig i cal fer-les –de forma gratuïta- a fic-cat.cat/jove-48-hores.

#ficcat19 #jurats