Notícies

Últimes notícies
Buscar per tags

Obertes les inscripcions per a la classe magistral de Josep Maria Civit


Ja estan obertes les inscripcions per a la classe magistral que impartirà el director de fotografia Josep Maria Civit el diumenge 9 de juny al matí.

Josep Maria Civit i Fons és un director de fotografia català conegut per la seva participació en pel·lícules com La cara oculta (2011), Incerta glòria (2017) o El rey de La Habana (2015), trajectòria que li valdrà el premi honorífic d'aquesta 12a edició del FIC-CAT, com ja vam anunciar.

A la classe magistral que impartirà en el marc del Festival, Civit ens mostrarà tot el procés de preparació i filmació d'Incerta glòria, la pel·lícula amb què va guanyar el Premi Gaudí a la millor direcció de fotografia.

Aquesta classe magistral està orientada a professionals del sector, estudiants i persones interessades que vulguin conèixer de primera mà, aprendre i preguntar sobre la direcció de fotografia a partir de l’experiència d'un dels grans mestres de l’ofici que tenim a Catalunya.

Tot i que la classe magistral serà gratuïta, les places són limitades i per això és necessari fer la inscripció en aquest formulari.

#ficcat19 #josepmariacivit #classemagistral