Notícies

Últimes notícies
Buscar per tags

Obertes les inscripcions per a la taula rodona sobre les dones i la fotografia


Ja estan obertes les inscripcions per a la taula rodona 'Una mirada femenina a l'entorn de la direcció de fotografia' que organitza el FIC-CAT dissabte 15 de juny a les 12.30 hores al Casal de les Monges de Roda de Berà.


La direcció de fotografia, eix temàtic de l'edició d'enguany del festival, és una professió que compta amb només un 2% de dones, i el percentatge és encara menor en els perfils més tècnics del sector de la fotografia, com gaffers o elèctriques.


Per tot això, volem donar visibilitat a les dones que treballen la fotografia al cinema, i ho farem de la mà dels col·lectius Directoras de Fotografía i Dones Visuals, així com de l'AEC (Asociación Española de Directoras y Directores de Fotografía).


En aquest sentit, comptarem amb les directores de fotografia Elisabet Prandi, Núria Roldós i Gris Jordana, així com amb la Directora de Dones Visuals, Yolanda Olmos.


Aquesta taula rodona està adreçada a professionals, aficionades i aficionats, estudiants i qualsevol altra persona interessada. L'entrada és gratuïta però és necessari fer la inscripció en aquest formulari.

Foto: Thorus Arts

#ficcat19 #taularodona #inscripcions

Patrocinadors principals:

Festival Internacional de Cinema en Català

Carrer Mossèn David Pujol, 2

43883 Roda de Berà

info@fic-cat.cat

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Flickr