Notícies

Últimes notícies
Buscar per tags

Catifa vermella de luxe al FIC-CAT 2019


Amb motiu de la celebració de la 12a edició, moltes personalitats del món del cinema trepitjaran la catifa vermella del Casino Municipal. La major part d’elles ho faran per presentar les seves produccions i participar de les trobades amb la premsa i, també, per participar dels col·loquis amb el públic assistent a les projeccions. Altres ho faran en tant que són membres del Jurat i han de donar a conèixer el palmarès durant la gala de cloenda. I un tercer grup assistiran en qualitat de convidats per la seva vinculació amb el Festival i per haver-hi participat en alguna de les edicions passades.


Així, doncs, comptarem amb la presència de les actrius Aina Clotet, Núria Gago, Rosa Cadafalch, Montserrat Carulla, Àurea Márquez, Maria Pau Pigem, Marta Bayarri, Alba Brunet, Mercè Rovira, Cristina Pacareu, Lara Vacas, Anna Moliner, Miranda Gas, Ivana Miño, i dels actors Sergi López, Lluís Soler, Angel Pavlovsky, Borja Espinosa, Ramon Fontseré, Bernat Quintana, Juanjo Puigcorbé, Miquel Sitjar, Mikel Iglesias, Roger Dalmases, Eric Alès, Oriol Grau, Joan Negrié, Dafnis Balduz, Nil Cardoner, Guim Puig i Jordi Folck.


Pel que fa als realitzadors i realitzadores, tindrem entre nosaltres a Neus Ballús, Mar Coll, Anna M. Bofarull, Laura Jou, Carlos Marqués-Marcet, Ventura Durall, Esteve Soler, Gerard Quinto, David Torras, Xavier Artigas, Pere Solés i Félix Colomer, entre altres.


De l’àmbit de la producció comptarem amb Isona Passola, Marian Matachana, Raimon Masllorens, Edmon Roch, Tono Folguera, Sergi Moreno, Martín Samper, Aritz Cirbián i Heiko Kraft.


Elisabet Prandi, Gris Jordana, Núria Roldós i Josep M. Civit seran presents des de la direcció de fotografia, així com els crítics Àngel Quintana, Pere Vall i Víctor Esquirol.


També ens acompanyaran els compositors Gerard Pastor, Cesk Freixas, Guillem Roma i Joan Reig i la cantant Ju.#ficcat19 #catifavermella

Patrocinadors principals:

Festival Internacional de Cinema en Català

Carrer Mossèn David Pujol, 2

43883 Roda de Berà

info@fic-cat.cat

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Flickr