Notícies

Últimes notícies
Buscar per tags

Roda de Berà, a punt per rebre la 12a edició del FIC-CAT


Queda només una setmana per a que el Teatre del Casino Municipal de Roda de Berà obri les seves portes a una nova edició del FIC-CAT, la número 12.


Seran 8 dies plens del bo i millor del cinema en català i, per això, a Roda de Berà ja està tot a punt per acollir totes les activitats programades en el marc del festival.


En aquest sentit, Roda de Berà ja llueix els símbols característics del festival, com les claquetes, les dues boles gegants, les lones, les pancartes… A Roda de Berà es respira cinema!!

A més, tots els establiments col·laboradors llueixen ja l’enganxina identificativa, i en ells, així com en altres establiments de Roda de Berà, podreu trobar els programes de mà i la informació sobre el servei gratuït d'autobusos que oferirà la companyia Autocars Penedès i que també podeu consultar al nostre web.


Si veniu en cotxe, també al nostre web trobareu indicacions de com arribar a Roda de Berà i als espais on es desenvoulpa el festival, així com aquest plànol amb els aparcaments gratuïts i autoritzats.Des d’aquestes línies volem donar les gràcies a patrocinadors, col·laboradors, voluntaris i voluntàries, i totes aquelles persones que, d’una manera o altra, faran possible el FIC-CAT 2019.


Silenci… és Roda!

#ficcat19 #rodadeberà

Patrocinadors principals:

Festival Internacional de Cinema en Català

Carrer Mossèn David Pujol, 2

43883 Roda de Berà

info@fic-cat.cat

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Flickr