Notícies

Últimes notícies
Please reload

Buscar per tags

El FIC-CAT estrena nou canal a FILMINCAT

03/06/2019

Acord entre FILMIN i el Festival per donar-se visibilitat mútuament

 

El FIC-CAT compta en aquesta edició amb un canal a la plataforma FILMIN, fruit de l’acord entre les dues entitats. El canal està allotjat a FILMINCAT, el portal de la plataforma que només conté produccions amb el català com a llengua original o bé doblades i/o subtitulades al català.

 

 

 

El canal del FIC-CAT consisteix en un recull de les produccions que han passat per edicions anteriors del festival i que es troben allotjades a la plataforma, amb especial atenció a les produccions que van passar per la darrera edició del FIC-CAT (2018), així com les premiades per Jurat, públic i crítica d’edicions anteriors.

 

En aquest sentit, podreu recuperar el bo i millor del cinema en català dels últims anys, com Estiu 1993, El rei borni, El camí més llarg per tornar a casa, Els nens salvatges, La vida lliure, Les distàncies, Barcelona, nit d'estiu o Fènix 1123, entre altres.

 

A més, també hi ha un bloc dedicat a l’eix temàtic d’enguany, la Direcció de Fotografia, amb produccions que compten amb direcció de fotografia de Josep Maria Civit, que serà homenatjat al FIC-CAT 2019, i de Jaume Peracaula, un altre dels grans referents de la direcció de fotografia a Catalunya. En aquest bloc trobareu produccions com El Mar i El testament de la Rosa, d’Agustí Villaronga, L’endemà, d’Isona Passola, Fassman, l'increïble home radar, de Joaquim Oristrell, o L'últim ball de Carmen Amaya, de Judith Colell.

 

 

Per la seva banda, el FIC-CAT sortejarà un abonament anual a FILMINCAT durant els dies de festival, entre els seus assistents.

 

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Please reload