Notícies

Últimes notícies
Buscar per tags

El FIC-CAT presenta les novetats a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm


Aquest dimarts, l’Antiga Fàbrica Estrella Damm ha acollit la presentació de la dotzena edició del FIC-CAT.

L’acte, adreçat especialment a seleccionats i seleccionats i a mitjans de comunicació, ha servit com a punt de trobada per tal que els participants es coneguin entre ells i coneguin els membres de l’organització abans d’assistir al Festival.

Antonio Barrero, director del FIC-CAT, ha explicat les novetats i ha donat pas als altres membres que l’acompanyaven a la taula: Oriol Sala-Patau, en representació de TVC -entitat a qui el Festival retrà un homenatge públic- qui ha reiterat el vincle, des de ja fa anys, entre la televisió pública i el Festival; Anna Maria Bofarull, directora de ‘Barcelona 1714’, pel·lícula d’estrena que inaugurarà el FIC-CAT 2019; Albert Naudín, director del film documental ‘Maleïda 1882’, que també s’estrenarà a Roda de Berà; Víctor Esquirol, tutor del programa ‘Nova Crítica’; i Maria Pau Pigem i Dafnis Balduz, membres del Jurat de la Selecció Oficial.

A l’acte, a més a més de nombroses persones vinculades amb les produccions que formen part de la selecció oficial, també hi ha assistit l’alcalde de Roda de Berà, Pere Virgili, acompanyat del regidor Manel González.

En acabar la presentació els assistents han pogut xerrar de forma distesa, tot fent un refrigeri, intercanviant punts de vista i compartint experiències.

(Imatges: Oriol Simón)

#ficcat19

Patrocinadors principals:

Festival Internacional de Cinema en Català

Carrer Mossèn David Pujol, 2

43883 Roda de Berà

info@fic-cat.cat

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Flickr