Notícies

Últimes notícies
Buscar per tags

'Els dies que vindran' i 'Jauria', a Torredembarra


El diumenge 30 de juny es projecten al municipi de Torredembarra dues produccions del palmarès del FIC-CAT 2019. Es tracta d'ELS DIES QUE VINDRAN, la producció de Carlos Marquès-Marcet que s'ha endut el premi del Jurat al millor llargmetratge de ficció, i de JAURIA, el curtmetratge de la realitzadora Gemma Blasco que ha aconseguit el premi del Jurat en aquesta modalitat.


ELS DIES QUE VINDRAN (2019) és una producció de Lastor Media i Avalon P.C amb la participació de TV3 que s'estrena aquest divendres 28 de juny a les sales comercials. És una comèdia dramàtica que relata l'embaràs d'una parella que ha d'aprendre a ser tres quan ni tan sols havien tingut temps d'aprendre a ser dos. Utilitzant l'embaràs real de la parella d'actors (Maria Rodríguez i David Verdaguer), la pel·lícula explora la dificultat de compartir amb l'altre l'experiència profundament transformadora d'aquest procés.


JAURIA (2018), un curtmetratge de Bande à part i El Dedo en el Ojo, és un drama social que ens presenta el David i l'Àngela, dos joves que, malgrat són germans, no tenen massa en comú... fins que arriba la nit i el ramat es protegeix de la resta de la gossada.

La sessió tindrà lloc a la sala polivalent Cal Maiam de Torredembarra (carrer Santa Rosalia, 38) a partir de les 18.30 hores, segons l'acord de col·laboració signat recentment pel FIC-CAT i l'Ajuntament de Torredembarra. JAURIA es projectarà a les 18.30 hores i ELS DIES QUE VINDRAN a les 19 hores.


L'entrada és gratuïta.

#ficcat19 #torredembarra

Patrocinadors principals:

Festival Internacional de Cinema en Català

Carrer Mossèn David Pujol, 2

43883 Roda de Berà

info@fic-cat.cat

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Flickr