Notícies

Últimes notícies
Buscar per tags

El FIC-CAT, a les jornades MIRAR, PENSAR... ACTUAR!


EL FIC-CAT ha participat aquest dimarts 2 de juliol a la taula rodona "Educació i cinema" emmarcada en les Jornades d'Educació Mediàtica MIRAR, PENSAR... ACTUAR! organitzades per la revista digital AulaMèdia. La taula ha comptat amb Antonio Barrero (director del FIC-CAT), Juanjo Caballero (professor i coordinador de Comunicació i Indústries Culturals de la UB) i Aintza Serra (directora curricular de l'ESCAC).


Les jornades MIRAR, PENSAR... ACTUAR! se celebren de l'1 al 4 de juliol a l'edifici El Vagó del Recinte de l'Escola Industrial de Barcelona, i compten amb un ampli programa de xerrades, taules rodones, tallers i altres recursos. Es tracta de la 12 edició de les Jornades d’Educació en Comunicació que cada any organitza la revista digital AulaMèdia un cop finalitzat el curs, per tal d'obrir un espai de reflexió i debat sobre com implementar l’Educació Mediàtica a les aules.


Les jornades suposen un intercanvi d’experiències de producció audiovisual i també la reflexió sobre els continguts dels mitjans audiovisuals i la seva anàlisi. Enguany, el debat se centra en com l’Educació Mediàtica pot ser una eina per potenciar el pensament crític i aconseguir un alumnat i una societat amb capacitar per poder actuar críticament.

Més informació#ficcat19 #aulamèdia