Notícies

Últimes notícies
Buscar per tags

L'exposició 'El català al cinema', al FIC-CAT 2019


La mostra és una iniciativa de la Plataforma per la Llengua


El FIC-CAT 2019 va comptar amb l'exposició “El català al cinema” de la Plataforma per la Llengua, fruit de la col·laboració entre les dues entitats per a l'edició d'enguany.


Fotos: Jeroni Roca

A la inauguració de la mostra, dissabte 8 de juny a la tarda, hi van assistir el director del FIC-CAT, Antonio Barrero, l'Alcalde de Roda de Berà, Pere Virgili, i el Cap de l'Àrea de Drets Lingüístics i Empreses de la Plataforma per la Llengua, Òscar-Adrià Ibáñez.


L'exposició, que va estar ubicada al Casal Les Monges de Roda de Berà, consisteix en uns plafons que busquen conscienciar i sensibilitzar la ciutadania sobre la situació del català al cinema, alhora que proposen diverses mesures per promoure’n el seu ús.


Fotos: Jeroni Roca

“El català al cinema" ens acosta a dades reals, tot mostrant la demanda potencial del cinema en català, comparant la seva situació actual amb la d'altres mercats lingüístics similars i també facilita informació i recursos per poder intervenir davant d’aquesta situació.


Aquesta col·laboració entre el FIC-CAT i la Plataforma per la Llengua neix de la voluntat de les dues parts, en tant que totes dues entitats treballen per promoure l'ús del català.


Trobareu més informació sobre l'exposició "El català al cinema" en aquest web.

#plataformaperlallengua #exposicions #ficcat19

Patrocinadors principals:

Festival Internacional de Cinema en Català

Carrer Mossèn David Pujol, 2

43883 Roda de Berà

info@fic-cat.cat

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Flickr