Notícies

Últimes notícies
Buscar per tags

Aquest agost, FIC-CAT a la fresca!


Durant el mes d'agost, el FIC-CAT organitza tres sessions de cinema a la fresca amb produccions que han passat per la última edició del festival, celebrada del 8 al 15 de juny.


La primera de les sessions serà dimecres 21 d'agost a l'era de Cal Curt de Masarbonès (Masllorenç), i comptarà amb la projecció del curtmetratge d'animació El cocodril no em fa por, de Marc Riba i Anna Solanas; el curtmetratge guanyador del concurs Jove 48 hores NEGRA, de Heidi Ramírez, i el llargmetratge documental PAVLOVSKY, amb la presència del seu director Albert de la Torre. La sessió començarà a les 22:30h i hi haurà cervesa artesana de Les Clandestines de Montferri per al públic assistent.


Dijous 29 d'agost hi haurà una nova sessió a l'aire lliure, en aquest cas a la Plaça del Castell de Torredembarra, i comptarà amb la projecció del llargmetratge documental Maleïda 1882, amb presentació i col·loqui posterior del director Albert Naudín. Serà a partir de les 22 hores.


La última de les projeccions a l'aire lliure del mes d'agost serà a Roda de Berà, en el marc del programa d'activitats "Estiu a la Pedrera" que acull des del mes de juny la Pedrera de l'Elies. Dissabte 31 d'agost, a les 22 hores, es projectarà el llargmetratge documental Solo in Papua, de Rai Puig. En finalitzar la projecció hi haurà tast de vins o cava per al públic assistent.


Imatge de la projecció de Petitet, l'estiu passat a la Pedrera de l'Elies de Roda de Berà

#ficcat19 #projeccionsestiu

Patrocinadors principals:

Festival Internacional de Cinema en Català

Carrer Mossèn David Pujol, 2

43883 Roda de Berà

info@fic-cat.cat

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Flickr