Notícies

Últimes notícies
Buscar per tags

Cinema contra la violència de gènere


El FIC-CAT, des dels seus inicis, ha fet una clara aposta per la pedagogia sobre el món audiovisual, ja sigui amb la modalitat de Centres Educatius, amb alta participació de produccions de Primària i Secundària, com amb la modalitat del Concurs Jove 48h, en què joves menors de 35 anys realitzen un curtmetratge en un cap de setmana.


A més, durant tot l’any, el FIC-CAT participa en diversos actes amb l’objectiu de transmetre arreu del territori la vessant més pedagògica del festival, bé incentivant la participació o bé difonent continguts i valors a partir de les produccions que han estat seleccionades.


En aquest sentit, el proper dimecres 27 de novembre, el FIC-CAT participa en una sessió sobre la violència de gènere, amb motiu del dia del mestr@.


L’acte se celebrarà a l’Escola de Música Pau Casals del Vendrell (passatge del Tívoli, 3-7) i s’hi projectaran dos curtmetratges elaborats per alumnes de primària i secundària que van participar al FIC-CAT 2019: Posa't les ulleres liles, realitzat per l’alumnat de 6è de Primària de l'Escola Mansuet de Collbató, i Filtres, de l’alumnat d'ESO de l'Escola-Institut Les Vinyes de Castellbisbal.


L'acte serà conduït per Antonio Barrero, director del FIC-CAT, i comptarà amb l’assistència dels i les alumnes que han realitzat aquests curtmetratges, així com del seu professorat, Anna Grabalosa (Collbató) i Iaco Subirats (Castellbisbal).


En finalitzar la projecció hi haurà col·loqui amb els equips per intercanviar impressions sobre els seus treballs.


L’activitat és gratuïta però cal inscripció prèvia a través d’aquest formulari.


L’acte està organitzat pels Moviments de Renovació Pedagògica del Penedès i del Garraf amb la col·laboració del FIC-CAT.


#ficcat19 #Centreseducatius