Notícies

Últimes notícies
Buscar per tags

4 produccions del FIC-CAT 2019, premiades als Gaudí


Aquest diumenge 19 de gener s'ha celebrat la 12 edició dels Premis Gaudí organitzats per l'Acadèmia del Cinema Català. En una de les edicions més repartides dels últims anys, 4 produccions que van passar per la darrera edició del FIC-CAT n'han sortit vencedores.


La pel·lícula en català que optava a més estatuetes (10) i guanyadora del FIC-CAT 2019, ELS DIES QUE VINDRAN de Carlos Marques-Marcet, va aconseguir 3 guardons. Millor Pel·lícula, Millor Protagonista Femenina per a Maria Rodríguez i Millor Muntatge per a Ana Pfaff, Carlos Marques-Marcet i Óscar de Gispert.

Fotos: Acadèmia del Cinema Català (Martí Pujol/White Horse)

El Gaudí a Millor Curtmetratge va anar a parar a SUC DE SÍNDRIA d'Irene Moray, que també va formar part de la Selecció Oficial del FIC-CAT 2019, i la Millor Música Original va ser per a Pau Vallvé per LA VIDA SENSE LA SARA AMAT de Laura Jou, que al FIC-CAT es va alçar amb el Premi del Públic i el Premi a Millor Direcció de Fotografia.

Fotos: Acadèmia del Cinema Català (Martí Pujol/White Horse)

Un dels moments més especials per al FIC-CAT a la Gala dels Gaudí va ser quan l'equip de 7 RAONS PER FUGIR va recollir el Premi del Públic. Durant els discursos d'agraïment, el productor Martín Samper va voler dedicar unes paraules als festivals que han apostat per la pel·lícula d'Esteve Soler, Gerard Quinto i David Torras, entre ells, el FIC-CAT.


Fotos: Acadèmia del Cinema Català (Martí Pujol/White Horse)

A més, la gala de la 12 edició dels Gaudí va estar conduïda per l'actriu Anna Moliner, copresentadora de la Gala de Cloenda del FIC-CAT 2019.

Fotos: Acadèmia del Cinema Català (Martí Pujol/White Horse)

Podeu consultar el llistat complet dels guanyadors i guanyadores dels Premís Gaudí al web de l'Acaèmia del Cinema Català.


#ficcat19 #premisgaudí

Patrocinadors principals:

Festival Internacional de Cinema en Català

Carrer Mossèn David Pujol, 2

43883 Roda de Berà

info@fic-cat.cat

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Flickr