Notícies

Últimes notícies
Please reload

Buscar per tags

Obertes les inscripcions per al programa Nova Crítica

31/01/2020

Un any més, el FIC-CAT comptarà amb el programa Nova Crítica, una activitat adreçada a joves crítics cinematogràfics que vulguin viure en primera persona l'experiència de cobrir un festival de cinema i la seva selecció oficial, amb l'acompanyament i la tutorització d’un professional.

 

Durant els dies del Festival, els seleccionats i seleccionades escriuran i editaran les seves crítiques cinematogràfiques i faran entrevistes als equips de les produccions de la Selecció Oficial per al blog digital del FIC-CAT i també tindran l'oportunitat de lliurar el Premi Nova Crítica a la producció del Festival que considerin més valuosa artísticament.

 

 L'equip de Nova Crítica del FIC-CAT 2019 amb el director del curtmetratge Greykey, Enric Ribes, guanyador del Premi Nova Crítica 2019

 

Per participar-hi, les persones interessades hauran d’enviar un correu a comunicacio@fic-cat.cat amb l’assumpte "NOVA CRÍTICA + nom complet" i annexar-hi el seu Currículm amb les dades personals i de contacte, estudis realitzats i en procés, idiomes i experiència professional, així com una crítica en llengua catalana d'una pel·lícula de qualsevol gènere i any d’un màxim de 500 paraules.

 

Els aspirants hauran de disposar d'ordinador portàtil, disponibilitat completa durant els vuit dies del certamen -del 6 al 13 de juny a Roda de Berà-, i una bona comprensió i expressió escrita en llengua catalana. Les despeses de l'allotjament aniran a càrrec del Festival. 

 

Més informació a l'espai Nova Crítica del web del FIC-CAT.

 

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Please reload