Notícies

Últimes notícies
Buscar per tags

Obertes les inscripcions per al programa Nova Crítica


Un any més, el FIC-CAT comptarà amb el programa Nova Crítica, una activitat adreçada a joves crítics cinematogràfics que vulguin viure en primera persona l'experiència de cobrir un festival de cinema i la seva selecció oficial, amb l'acompanyament i la tutorització d’un professional.


Durant els dies del Festival, els seleccionats i seleccionades escriuran i editaran les seves crítiques cinematogràfiques i faran entrevistes als equips de les produccions de la Selecció Oficial per al blog digital del FIC-CAT i també tindran l'oportunitat de lliurar el Premi Nova Crítica a la producció del Festival que considerin més valuosa artísticament.


L'equip de Nova Crítica del FIC-CAT 2019 amb el director del curtmetratge Greykey, Enric Ribes, guanyador del Premi Nova Crítica 2019

Per participar-hi, les persones interessades hauran d’enviar un correu a comunicacio@fic-cat.cat amb l’assumpte "NOVA CRÍTICA + nom complet" i annexar-hi el seu Currículm amb les dades personals i de contacte, estudis realitzats i en procés, idiomes i experiència professional, així com una crítica en llengua catalana d'una pel·lícula de qualsevol gènere i any d’un màxim de 500 paraules.


Els aspirants hauran de disposar d'ordinador portàtil, disponibilitat completa durant els vuit dies del certamen -del 6 al 13 de juny a Roda de Berà-, i una bona comprensió i expressió escrita en llengua catalana. Les despeses de l'allotjament aniran a càrrec del Festival.


Més informació a l'espai Nova Crítica del web del FIC-CAT.

#novacrítica #ficcat19 #ficcat20

Patrocinadors principals:

Festival Internacional de Cinema en Català

Carrer Mossèn David Pujol, 2

43883 Roda de Berà

info@fic-cat.cat

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Flickr