Notícies

Últimes notícies
Buscar per tags

El FIC-CAT i AulaMèdia aposten per la formació audiovisual


Des del 2018, el FIC-CAT celebra durant la setmana del Festival una trobada de professorat de centres educatius interessats en la creació audiovisual a les aules. En la propera edició, que tindrà lloc del 6 al 13 de juny a Roda de Berà, comptarà amb la col·laboració i el suport d’AulaMèdia, amb una clara aposta per la pedagogia.


Sota el títol ‘Fòrum Cinema i Educació’, la jornada organitzada per AulaMèdia acollirà professorat i estudiants de diferents facultats –no només de la branca de la docència-. El Fòrum serà reconegut com a formació oficial per part del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.


Durant les jornades, que tindran lloc el divendres 12 i el dissabte 13 de juny, hi haurà diverses activitats com taules rodones o ponències, pretenent ser un espai de reflexió i debat. L’objectiu és apropar el món cinematogràfic als docents, facilitant coneixements i eines, per tal d’incentivar l'ús del llenguatge audiovisual a les seves aules.


Enllaç a AulaMèdia: http://www.aulamedia.org/wordpress/

#aulamèdia

Patrocinadors principals:

Festival Internacional de Cinema en Català

Carrer Mossèn David Pujol, 2

43883 Roda de Berà

info@fic-cat.cat

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Flickr