Notícies

Últimes notícies
Buscar per tags

L'espot de la tretzena edició, a punt


L'espot de la tretzena edició del FIC-CAT, dedicada al muntatge i als muntadors i muntadores, ja és a punt. L'encarregada de realitzar-lo ha estat Heidi Ramírez, guanyadora del concurs Jove 48 Hores del FIC-CAT 2019 pel seu treball "NEGRA".

Per a l'espot, Ramírez ha seguit fidel al seu estil, tot centrant-se en els ulls i la mirada de les dues noies protagonistes. "Sense l'acte de mirar no hi ha cinema. No hi ha històries. Ni ningú que pugui ser-ne espectador", explica la jove realitzadora, que s'ha inspirat "en aquesta sinergia que es crea entre la persona que seu davant la pantalla per veure una pel·lícula i la pel·lícula en sí mateixa".

Els ulls de les protagonistes poden ser interpretats també com els ulls dels muntadors i muntadores. "Muntar no és només una sèrie de plans consecutius sinó, també, les emocions que ens fan sentir", explica Ramírez.

A l'espot 2020 també hi trobareu els colors vermell i negre del FIC-CAT. "De forma conceptual, les parts del festival FIC i CAT es miren. I també ens miren", conclou Ramírez.


L'espot començarà a projectar-se a diverses sales de cinema de la cadena OCINE al mes d'abril, gràcies a la col·laboració de la cadena i del publicista Jaume Pahissa.

#ficcat20 #espot