Notícies

Últimes notícies
Buscar per tags

El FIC-CAT col·labora en els actes del Dia Internacional de la Dona a Roda de Berà


En el marc dels actes organitzats per l'Ajuntament de Roda de Berà amb motiu del Dia Internacional de la Dona, diumenge 8 de març es projectarà el documental "Torre Romeu. Una història de lluita i solidaritat" (2018), una producció del Centre Cultural Torre Romeu de Sabadell, dirigida per Santiago Fletcher i coordinada per Feliu Crespí.


El documental relata la història del barri sabadellenc de Torre Romeu, des dels seus inicis als anys 50 del segle passat fins l’actualitat. Promoguda per la totalitat de les entitats i associacions de Torre Romeu, la producció compta amb la participació i col·laboració d'un gran nombre de persones del barri o vinculades històricament a ell, com és el cas d'Encarna Ramírez, veïna de Roda de Berà des de 2004, i que va ser una de les dones lluitadores que van formar part important de la història social, cultural i política de Torre Romeu. Ramírez va ser regidora de l'Ajuntament de Roda de Berà entre 2015 i 2019, i de l'Ajuntament de Sabadell entre 1995 i 1999.


"Torre Romeu. Una història de lluita i solidaritat" va ser presentat al FIC-CAT 2019 en la categoria Documental, però no va poder formar part de la Selecció Oficial. Ara, el Festival recupera la producció per a la seva projecció, fora de concurs.


L'acte serà a les 18.30 hores al Casino Municipal, i serà presentat per la regidora de la Dona de l'Ajuntament de Roda de Berà, Rosana Dorantes, i la sots-directora del FIC-CAT, Cris Gambín. En acabar la projecció, hi haurà un col·loqui posterior amb l'equip tècnic del documental.


L'entrada és gratuïta i en finalitzar l'acte se servirà una copa de cava a totes les persones assistents.

#ficcat19 #rodadeberà #diadeladona #ficcat20

Patrocinadors principals:

Festival Internacional de Cinema en Català

Carrer Mossèn David Pujol, 2

43883 Roda de Berà

info@fic-cat.cat

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Flickr