Notícies

Últimes notícies
Buscar per tags

El FIC-CAT ajorna la seva 13a edició a la tardor


Les noves dates del Festival d’enguany són del 26 de setembre al 3 d’octubre

A causa de la crisi global i la situació d’emergència provocada per la Covid-19 i, sobretot, donada la incertesa de la seva evolució, el Comitè organitzador del FIC-CAT es veu obligat a ajornar la 13a edició del Festival a unes noves dates, concretament del 26 de setembre al 3 d’octubre de 2020.


Tot i així, donades les circumstàncies excepcionals per les que estem passant, en aquests moments no podem garantir al cent per cent aquestes dates. Aquest nou calendari estarà condicionat a l’evolució de la pandèmia i a les recomanacions que donin les autoritats sanitàries i administratives del país.


L’equip del FIC-CAT seguirem treballant per a que la 13a sigui una edició de qualitat, amb el bo i millor del cinema en català d’enguany, però també hem de reajustar les nostres agendes personals i professionals i, per això, la SELECCIÓ OFICIAL, que s’havia de fer pública el 6 d’abril, es farà pública dilluns 27 d’abril de 2020.


A més, la convocatòria per al Programa Nova Crítica, allarga el seu període d’inscripcions fins al dia 10 d’agost. El Concurs Jove 48 Hores se celebrarà el cap de setmana del 4 al 6 de setembre. Les inscripcions s’obriran el dia 6 de juliol.


Quedem a la vostra disposició per resoldre tots els dubtes. Ens podeu escriure a comunicacio@fic-cat.cat.

#ficcat20 #covid19