Notícies

Últimes notícies
Buscar per tags

‘Un regal espAcial’ de l’Institut Son Pacs de Palma guanya el premi Baldiri Experiències


‘Un regal espAcial’, curtmetratge realitzat per l’Institut Son Pacs de Palma, Illes Balears, ha estat guardonat per la Fundació Carulla, la qual li ha atorgat el premi Baldiri Experiències 2019-2020 en tant que és una experiència única que ensenya i dona eines per resoldre els reptes educatius actuals.

El treball va resultar el guanyador de la categoria Centres Educatius en la dotzena edició del FIC-CAT, celebrada el juny de 2019. L’obra, realitzada pels alumnes de 1r d’ESO sota la direcció del professor José Juan Guijarro, explica com els mitjans de comunicació es fan ressò d’una notícia mundial: a la lluna li falta un tros. Un regal espAcial amaga el secret que s’haurà d’esbrinar per conèixer el motiu.

La vinculació del centre de secundària de les Illes i el FIC-CAT ve de lluny, donat que s’ha presentat al concurs de cada edició, ja des dels inicis, amb propostes reeixides pel que fa al llenguatge audiovisual i als valors educatius.

L’Institut mallorquí, com sortosament molts d’altres, és un clar exemple de la necessitat de l’educació audiovisual a les aules, aportant coneixements i motivació als alumnes, els quals poden expressar les seves inquietuds, pors, o qualsevol altre sentiment mitjançant treballs realitzats en equip, fet que també els hi aporta esperit col·laborador. El FIC-CAT, des dels seus inicis, ha fet i segueix fent una aposta ferma per la vessant pedagògica del Festival.

Imatge FIC-CAT 2019

Aprofitem per felicitar als guanyadors!