Notícies

Últimes notícies
Buscar per tags

Obertes les inscripcions del ‘Fòrum Cinema i Educació’


El FIC-CAT i AulaMèdia organitzen el ‘Fòrum Cinema i Educació’, una proposta formativa adreçada a professorat d’Educació Primària i Secundària i a estudiants universitaris, que té l’objectiu de reflexionar i debatre sobre com implementar l’alfabetització audiovisual a les aules i, alhora, aportar i compartir materials i experiències multimèdia d’arreu del territori que potenciïn el pensament crític.


El ‘Fòrum Cinema i Educació’, coordinat per AulaMèdia, serà a càrrec de professionals del sector audiovisual i educatiu, i estarà format per interessants taules rodones, ponències i col·loquis.


Se selebrarà en el marc del Festival, els dies 2 i 3 d’octubre al Casal Municipal Les Monges de Roda de Berà i per participar és imprescindible fer la inscripció –de forma gratuïta- a la web d’AulaMèdia


Consulteu aquí la programacióPatrocinadors principals:

Festival Internacional de Cinema en Català

Carrer Mossèn David Pujol, 2

43883 Roda de Berà

info@fic-cat.cat

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Flickr