Notícies

Últimes notícies
Buscar per tags

Del 5 al 13 de juny, 13a edició del FIC-CAT a Roda de Berà



El virus ens ha mantingut aturats un temps, però no ens ha vençut.


La constància del Comitè organitzador i la fermesa del projecte del FIC-CAT són valors clau que ens fan mirar endavant. Per tant, engeguem la maquinària de la que serà la 13a edició del FIC-CAT, la qual dedicarem als muntadors i muntadores cinematogràfics.


Tindrà lloc entre el 5 i el 13 de juny amb un format híbrid de projeccions (presencials i on-line) i on mantindrem -íntegra- la Selecció Oficial ja decidida anteriorment. Aquest és el motiu pel qual no s'ha obert convocatòria per presentar noves produccions; donarem l'oportunitat de fer-ho en properes edicions, tot esperant que la pandèmia ens permeti reviure el Festival com es mereix.


Tindrem 9 dies ininterromputs de Festival, amb els actes d'inauguració i cloenda corresponents; evidentment, aplicant totes les mesures sanitàries recomanades i segons la normativa vigent.


Mantindrem l'homenatge previst a la muntadora o muntador més important del país, així com altres reconeixements que tenim preparats i que anirem desvetllant a través del nostre web, de les xarxes socials i de comunicats de premsa específics que anirem traient.

Patrocinadors principals:

Festival Internacional de Cinema en Català

Carrer Mossèn David Pujol, 2

43883 Roda de Berà

info@fic-cat.cat

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Flickr