Notícies

Últimes notícies
Buscar per tags

El FIC-CAT presenta el cartell de la tretzena edició, dedicada als muntadors i muntadores

El Festival Internacional de Cinema en Català presenta el cartell oficial de la tretzena edició, que se celebrarà entre el 26 de setembre i el 3 d’octubre a Roda de Berà. L’edició estarà dedicada al muntatge cinematogràfic, una professió que sovint s’ha definit com ‘l’art invisible del cinema’. Sens dubte, és una feina complicada de definir i difícil d’identificar per part de l’espectador i, precisament per aquesta i altres raons, els muntadors i muntadores prendran especial protagonisme al FIC-CAT 2020.

El cartell, dissenyat per Raül Riera, membre de l’organització, segueix la mateixa línia que l’espot, on el muntatge n’és el protagonista. Gràficament, es tracta de la imatge impactant d’un ull que observa a l’espectador, i a l’iris es pot veure reflectit el mar, localització que podem relacionar amb Roda de Berà, seu del FIC-CAT. Seguint la línia del muntatge, es fusiona pell fosca i pell clara, amb l’objectiu de reivindicar igualtat.

L’espot ha estat realitzat per Heidi Ramírez -guanyadora de la categoria JOVE 48 HORES en la passada edició- i s’estrenarà en exclusiva a principis del mes de juliol en nombroses sales dels cinemes OCINE, per gentilesa del publicista Jaume Pahissa, qui ha col·laborat amb el Festival des dels inicis.


Patrocinadors principals:

Festival Internacional de Cinema en Català

Carrer Mossèn David Pujol, 2

43883 Roda de Berà

info@fic-cat.cat

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Flickr