Notícies

Últimes notícies
Buscar per tags

L’Ajuntament de Roda de Berà i el FIC-CAT signen el conveni anual de col·laboració

Un any més, l’Ajuntament de Roda de Berà i el FIC-CAT han formalitzat, mitjançant un conveni anual, la coorganització del Festival Internacional de Cinema en Català.


L’alcalde, Pere Virgili, i el director del FIC-CAT, Antonio Barrero, han signat aquest matí l’acord gràcies al qual el Festival rebrà una subvenció de 25.000 euros per part de l’Ajuntament -l’aportació més quantiosa que rep el FIC-CAT- per tal de celebrar la tretzena edició del certamen cinematogràfic, que aquest any a causa de la crisi sanitària s’ha hagut d’ajornar i tindrà lloc del 26 de setembre al 3 d’octubre a Roda de Berà. El FIC-CAT serà, aquest any, el primer festival de Catalunya que se celebrarà íntegrament de forma presencial.

L'acord també determina les línies mestres de treball que marcaran la consecució dels objectius d'aquesta edició. Aquest any, a més a més, s’ha creat –de forma conjunta entre les regidories de Turisme i de Cultura- l’anomenat ‘Espai FIC-CAT’, que constarà d’una sèrie de projeccions a l’aire lliure que tindran lloc a l’estiu a la zona de la platja del municipi.

Des dels inicis del FIC-CAT l’Ajuntament rodenc sempre s’hi ha involucrat, però la implicació ha estat més gran des de fa uns anys, ja que no només atorga una subvenció, sinó que també hi posa recursos tècnics i humans. El Festival és possible gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament i a altres ens públics i empreses privades que, gràcies a les seves aportacions, el fan viable econòmicament. Cal destacar, però, que tots els recursos es destinen a l’organització del certamen, les persones que hi assisteixen i els membres del comitè organitzador no perceben cap recompensació monetària, sinó que ho fan de forma totalment altruista.

La tretzena edició del Festival tindrà com a eix temàtic el muntatge cinematogràfic, i comptarà amb un bon nombre de sessions entre totes les modalitats que van a concurs: llargmetratges, curtmetratges, documentals, treballs de centres educatius i videoclips. L’entrada a les projeccions, com és habitual, serà gratuïta.


Patrocinadors principals:

Festival Internacional de Cinema en Català

Carrer Mossèn David Pujol, 2

43883 Roda de Berà

info@fic-cat.cat

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Flickr