Notícies

Últimes notícies
Buscar per tags

L'espot del FIC-CAT 2020 arriba als cinemes

Coincidint amb la reobertura de la majoria de sales de cinema un cop finalitzat l'estat d'alarma, aquest divendres 26 de juny comencen els passis de l'espot del FIC-CAT 2020 a més de 60 sales de cinema de la cadena OCINE, gràcies a la col·laboració de la cadena i del publicista Jaume Pahissa.


D'aquesta manera, els passis de l'espot als cinemes s'avancen una setmana al calendari previst, ja que havien de començar a projectar-se divendres 3 de juliol.


Enguany, l'espot ha estat realitzat per Heidi Ramírez, guanyadora del concurs Jove 48 Hores del FIC-CAT 2019 pel seu treball "NEGRA".

Per a l'espot, Ramírez ha seguit fidel al seu estil, tot centrant-se en els ulls i la mirada de les dues noies protagonistes. "Sense l'acte de mirar no hi ha cinema. No hi ha històries. Ni ningú que pugui ser-ne espectador", explica la jove realitzadora, que s'ha inspirat "en aquesta sinergia que es crea entre la persona que seu davant la pantalla per veure una pel·lícula i la pel·lícula en sí mateixa".


Els ulls de les protagonistes poden ser interpretats també com els ulls dels muntadors i muntadores. "Muntar no és només una sèrie de plans consecutius sinó, també, les emocions que ens fan sentir", explica Ramírez.

A l'espot 2020 també hi trobareu els colors vermell i negre del FIC-CAT. "De forma conceptual, les parts del festival FIC i CAT es miren. I també ens miren", conclou Ramírez.


L'objectiu de l'espot és arribar al màxim de públic possible i atreure espectadors al Festival. En aquesta primera setmana començarà a projectar-se a les sales dels OCINE de Tarragona, El Vendrell, Vila-seca, Granollers, Arenys de Mar, Blanes i Platja d'Aro. Està previst que a mesura que es vagin reobrint més sales, l'espot arribi també a altres poblacions.


Els passis de l'espot i la reobertura de la majoria de cinemes de Catalunya arriben just tres mesos abans de la celebració del FIC-CAT 2020, que va haver d'ajornar-se del 26 de setembre al 3 d'octubre a causa de la crisi de la Covid-19.


Des del FIC-CAT us animem que aneu al cinema, tot seguint les mesures de prevenció i higiene que podreu consultar prèviament a la vostra sala de referència.

#JoVaigAlCinema

Patrocinadors principals:

Festival Internacional de Cinema en Català

Carrer Mossèn David Pujol, 2

43883 Roda de Berà

info@fic-cat.cat

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Flickr