Notícies

Últimes notícies
Buscar per tags

Obertes les inscripcions de la categoria JOVE 48 HORES

Ja són obertes les inscripcions de la modalitat ‘JOVE 48 HORES’ del FIC-CAT 2020. L’objectiu d’aquesta categoria a concurs és incentivar la creació audiovisual entre la població més jove i possibilitar unes creacions espontànies, originals, fresques i innovadores que es visualitzaran durant els dies del Festival, concretament el diumenge 27 de setembre al matí al recinte del Teatre del Casino Municipal de Roda de Berà. El treball guanyador rebrà un trofeu i 500 euros en metàl·lic.

El concurs és obert a realitzadors i realitzadores menors de 35 anys, siguin aficionats, amateurs o professionals, que acceptin el repte de realitzar una producció audiovisual en un període de 48 hores (del 4 al 6 de setembre).

Les inscripcions es poden fer de forma gratuïta a la web www.fic-cat.cat/inscripcions, on també es poden consultar les bases. Les inscripcions romandran obertes fins el 3 de setembre.

El divendres 4 de setembre es desvetllarà la premissa o premisses que haurà de contenir el curtmetratge. A partir d’aquell moment, els concursants ja podran iniciar el procés creatiu tenint en compte que l’obra no podrà excedir els 3 minuts de durada (crèdits inclosos).

Imatge: Premi JOVE 48 Hores 2019. Heidi Ramírez, per l'obra 'Negra'.

Patrocinadors principals:

Festival Internacional de Cinema en Català

Carrer Mossèn David Pujol, 2

43883 Roda de Berà

info@fic-cat.cat

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Flickr