Notícies

Últimes notícies
Buscar per tags

Obertes les inscripcions de la modalitat JOVE 48 HORES

Ja són obertes les inscripcions de la categoria a concurs més innovadora, fresca i espontània del Festival Internacional de Cinema en Català, la JOVE 48 HORES.

L’objectiu és incentivar la creació audiovisual entre la població més jove i possibilitar unes creacions espontànies, originals i, en molts casos, sorprenents. Els treballs presentats a concurs es podran visionar durant els dies de celebració del Festival a través del canal de YouTube del FIC-CAT. L’obra guanyadora serà premiada amb un trofeu i 500 euros en metàl·lic.

La JOVE 48 HORES s’adreça a realitzadors i realitzadores menors de 35 anys, siguin aficionats, amateurs o professionals, que acceptin el repte de realitzar una producció audiovisual durant el cap de setmana del 7 al 9 de maig.

Les inscripcions es poden fer, de forma gratuïta, al web www.fic-cat.cat – on també es poden consultar les bases- fins el dijous 6 de maig. El divendres 7 de maig, a partir de les 3 de la tarda, es desvelarà la premissa o les premisses que hauran de contenir el curtmetratge. A partir d’aquell moment els i les concursants ja podran iniciar el procés creatiu de gravació i edició, tenint en compte que la durada màxima ha de ser de 3 minuts i ser en català. Caldrà allotjar-lo a través d’un YouTube personal i trametre l’enllaç a festivalficcat@gmail.com, el diumenge 9 de maig abans de les 3 de la tarda.

El jurat específic de JOVE 48 HORES, format per els actors Guim Puig i Jordi Martí, l’actriu Abril García, i la muntadora Marina Agelet, serà l’encarregat d’escollir l’obra guanyadora, que s’endurà el Premi JOVE 48 HORES. La seva decisió es donarà a conèixer durant la gala de cloenda del Festival.