Ann Perelló

Ann Perelló

Professió: Actriu.


Nascuda a la seva estimada illa de Mallorca, n’Ann es muda a Barcelona ben jove i s’inicia en el món del cinema amb el llargmetratge Otel·lo, de Hammudi Al-Rahmoun, pel qual se li han atorgat els premis a millor actriu al ÉCU, The European Independent Film Festival i al Festival Cinelow. També protagonitza els llargmetratges Amor Tóxico i Vivir y otras ficciones, films pels qual ha estat premiada a diferents festivals internacionals. En televisió ha treballat en sèries com Smiley (Netflix), Merlí (TV3/Netflix) o Tramuntana. A més, acaba de rodar les sèries Dieciocho (TVE) i Vintage (TV3).


En teatre ha protagonitzat, entre d’altres, Creeps, de L. Hübner, dirigida per Miquel Àngel Raió, i Immunitat de Jordi Casanovas, ambdues estrenades a Catalunya i representades arreu del territori de parla catalana. 


En el passat confinament ha produït, dirigit i editat els projectes 2021, per a Youtube i Betevé i Nou Normals i Tota la veritat sobre 2020 per a IB3 TV.


Posteriorment s'inicia com a productora, dramaturga i actriu a NUA (radiografia d’un trastorn), coescrita amb Andrea Ros, per la qual ha estat premiada a Millor obra de petit format als Premis Teatre Barcelona, nominada a millor actriu revelació als Premis Butaca, finalista als Premis Max i ha guanyat els Premi a millor actriu per l'Associació de Teatres i Auditoris de les Illes Balears i a millor obra de teatre de petit format.