El municipi

Roda de Berà és una destinació de turisme familiar, amb una oferta d’oci i de serveis pensats per al gaudi de tothom. Si decideixes acompanyar-nos, podràs gaudir d'un entorn incomparable i de conviure amb un grapat de persones que us acolliran i faran que la vostra estada en aquesta població de 7.000 habitants de la Costa Daurada sigui de ”cine”. 


Aquí podràs gaudir de platges de gran qualitat (certificades i amb bandera blava!), visitar el Roc de Sant Gaietà, on trobaràs el Museu de la Ràdio de Luis del Olmo i l’Espai Jujol, a més dels seus patis andalusos i àrabs i restaurants mediterranis i geladeries de renom. També podràs donar un tomb pel Camí de Ronda i admirar les vistes, mentre camines cap a la Platja Llarga.


Si t’apassiona el mar, al Port Esportiu hi pots llogar una embarcació o practicar el busseig, i a l’Escola de Surf, ubicada al Roc de Sant Gaietà, pots practicar el surf, paddle surf i kayak.


Per a visites culturals, recomanem l’Arc de Berà, declarat el Patrimoni de la Humanitat per la UNSECO, la capella Mas Carreras, decorada al seu interior amb ornamentacions d’estil modernista de Jujol, l’Església Sant Bartomeu i l’Ermita de la Mare de Déu. No t’oblidis passar per la Pedrera de l’Elies, on a l’estiu s’organitza un festival d’espectacles culturals i musicals per a tot el públic.


Complementa la teva experiència amb rutes naturals i gaudeix de les espectaculars vistes des de la torre de defensa el Cucurull i des del Mirador Pujol de la Morella.


Per a més informació, consulta l’apartat web de Turisme de l’Ajuntament.Arc de Berà Roc de Sant Gaietà Platja Llarga