Programació

​Les projeccions presencials de la present edició tenen lloc -excepcionalment- a l'espai del Pavelló poliesportiu, ubicat a la Plaça de l'Ajuntament. Com a conseqüència de l'epidèmia de la Covid-19 l'aforament permès 'a dia d'avui' és de 400 localitats.

 

L’accés a totes les activitats i projeccions del Festival (presencials i virtuals) és gratuït fins a completar l’aforament permès segons l’espai i la normativa vigent. Per a les gales d'inauguració i de cloenda s'aconsella vestir d'etiqueta.

Les projeccions presencials comencen puntualment; un cop iniciades, i per respecte a les persones assistents, no es permet l'accés al recinte. És convenient arribar al Pavelló poliesportiu mitja hora abans de l’inici de les sessions. Per a les gales d’inauguració i de cloenda s’aconsella fer-ho una hora abans com a mínim. 

Les projeccions virtuals tenen lloc entre el 5 i el 13 de juny a través de la plataforma de TV3 a la carta. L'accés és lliure, gratuït i il·limitat.

 

El comitè organitzador no es responsabilitza del contingut de les pel·lícules projectades durant el Festival, que, en alguns casos, poden no ser apropiats per a menors. En qualsevol cas no es permet l'accés de menors de 12 anys que no vagin acompanyats d’una persona adulta.

 

El públic assistent a les sessions presencials podrà votar la producció que més li agradi, i ho podrà fer a través del telèfon mòbil personal de cadascú escanejant el codi QR del FIC-CAT. El comitè organitzador farà un recompte dels vots per procedir al lliurament del premi del públic, que es donarà a conèixer durant la gala de cloenda del Festival.

 

Durant la setmana del Festival hi ha instal·lada una carpa informativa a tots els efectes a la Plaça de l'Ajuntament (horaris, mesures de seguretat, entrades i sortides, mascaretes, catàlegs...)

S'ha elaborat un protocol de seguretat i prevenció de risc de contagi de la Covid-19, que entre altres mesures recull les següents: 

  • La mascareta és obligatòria dins i fora de l'espai del Festival.

  • Cal respectar la distància mínima de seguretat d'1'5 metres.

  • És obligatori l’ús de les solucions hidroalcohòliques ubicades a l'entrada del recinte i dels lavabos.

  • Cal identificar-se abans de l’entrada proporcionant nom i telèfon.

  • L’accés es realitza de manera esglaonada. El personal del FIC-CAT acompanya i assigna el seient o seients a ocupar. En cap cas els seients es poden moure del seu lloc.

  • Les sessions de projecció no tenen pausa, i en tot moment cal estar assegut/da al seient assignat.
  • No es pot consumir begudes ni menjar.
  • L’accés i les sortides al Poliesportiu estan separades; la sortida del recinte també es fa esglaonadament, i no podem abandonar el seient fins que ens ho indiqui el personal del FIC-CAT.
  • En cas de tenir símptomes de la Covid-19 o d’haver estat en contacte amb algú diagnosticat del virus, es prega romandre  a casa.

  •  En tot moment, cal seguir les indicacions del personal del FIC-CAT.

 

La celebració del Festival, totalment o parcial, queda subjecta a l’evolució favorable de la pandèmia.