Inscripcions

INSCRIPCIONS OBERTES

 

Obertes les inscripcions per a participar en la 14a edició del Festival Internacional de Cinema en Català, que se celebrarà a Roda de Berà del 4 a l’11 de juny de l’any vinent.

Es contemplen cinc categories a concurs: llargmetratge, curtmetratge, documental, videoclip i centre educatiu. Cada participant pot inscriure un màxim de dues obres, les quals hauran d’estar rodades en llengua catalana i haver estat realitzades amb posterioritat a l’1 de gener de 2020. 

Les inscripcions romandran obertes fins el 31 de març es poden fer de forma gratuïta en el següent enllaç:

Podeu consultar les bases de la 14a edició del FIC-CAT a la secció 'Bases' d'aquesta pàgina web.

 

Jove 48 Hores

A més a més d’aquestes categories, també es contempla la modalitat ‘Jove 48 Hores’, tot i que el procés d’inscripció no s’obrirà fins l’1 d’abril.​

Eix temàtic

Cada any, el FIC-CAT dedica l’edició a un eix temàtic i en el proper certamen la producció cobrarà especial protagonisme dins el Festival. Tot i això, la temàtica de les produccions és completament lliure. 

Selecció Oficial

Les produccions que resultin seleccionades es faran públiques el dilluns 2 de maig a la web del Festival, i optaran als diferents premis establerts. El Jurat, format per professionals de la indústria cinematogràfica, serà l’encarregat de determinar els guanyadors de cada categoria. La deliberació es donarà a conèixer durant la gala de cloenda del FIC-CAT, l’11 de juny.