Elisabet Terri

Jurat de la Selecció Oficial del FIC-CAT 2024


Elisabet Terri

Professió: Directora, actriu i productora.


L'Elisabet neix la primavera del 82 a Barcelona, on s'inicia al món de la moda, i després de viure uns mesos a Milà es desplaça a Madrid el 2005 per engegar la seva carrera com a actriu. Allí es forma en diferents escoles d'art dramàtic com Corazza, Eines i Central de cine.


Després de treballar allí en diferents produccions teatrals i audiovisuals, el 2012 es trasllada a viure a Andorra on s'associa amb Jose Pozo en la productora de cinema Imminent Produccions, des d'on han produït 8 llargmetratges i 4 curtmetratges, tres dels quals els ha dirigit ella. El seu segon treball en la direcció, Llana Negra, va rebre la Biznaga de Plata a millor ficció de la secció Muestra Mujeres en Escena del Festival de Málaga 2022.


L'any 2025 es preveu l’inici de rodatge del seu primer llargmetratge com a directora, del qual, també en firma el guió. En la vessant interpretativa dels últims mesos, destaca el paper de Marieta en el llargmetratge El fred que crema i de Nancy al curtmetratge Plastic Killer, el qual va arribar a la preselecció dels Oscars 2023.