Pilar Franquet forma part del Jurat del Plasencia Encorto
Pilar Franquet forma part del Jurat del Plasencia Encorto
Pilar Franquet forma part del Jurat del Plasencia Encorto
21/04/2023

El festival, que se celebra a Plasència (Extremadura), ha engegat una nova edició, que té lloc del 17 d’abril i al 22 d’abril. Va ser creat per l’Associació Cultural 24 Fotogramas, una entitat sense ànim de lucre formada per apassionats del cinema i aficionats als curtmetratges. 


L’edició d’enguany de Plasencia Encorto compta amb la presència de Pilar Franquet, membre del comitè organitzador del FIC-CAT responsable de l’àrea de Pedagogia i Centres Educatius. 


Plasencia Encorto fusiona el vessant més professional amb el vessant educatiu del setè art. És per això que en formen part dos certàmens: el Festival Nacional de Curtmetratges i l’International Youth Film Festival. 


Pilar Franquet serà l’encarregada, junt amb altres professionals del sector, de premiar els curtmetratges de l’International Youth Film Festival Plasencia Encorto, que aquest 2023 celebra la seva desena edició. L’objectiu d’aquest és promoure i estimular la creativitat a través de la producció de projectes audiovisuals creats per joves, tant en l’àmbit nacional com internacional.


Aquesta no és la primera experiència com a jurat de Pilar Franquet, ja que ha col·laborat en altres esdeveniments com la MICE Valencia i Pantalla Alborache. 


Comparteix: