Un estiu per gaudir del FIC-CAT
Un estiu per gaudir del FIC-CAT
Un estiu per gaudir del FIC-CAT
23/07/2021

Aquest estiu teniu diverses oportunitats per gaudir del bo i millor del cinema en català, amb diverses projeccions a l'aire lliure en municipis del Baix Gaià.


La primera d'aquestes projeccions va ser dilluns 12 de juliol al Patronat Antoni Roig de Torredembarra, on es va projectar el llargmetratge 7 raons per fugir d’Esteve Soler, Gerard Quinto i David Torras, que va formar part de la Selecció Oficial del FIC-CAT 2019.


La segona projecció serà en el marc de l'Espai FIC-CAT a l'antic port del Roc de Sant Gaietà, una iniciativa impulsada per les regidories de Cultura i de Turisme de Roda de Berà amb el suport del FIC-CAT. Així, divendres 23 de juliol es projectarà La innocència de Lucía Alemany, triplement premiada al FIC-CAT 2021 com a Millor Llargmetratge, Premi de la Crítica i Millor Muntatge. La projecció comptarà amb la presència de la productora de la pel·lícula, Belén Sánchez.


Divendres 30 de juliol, també en el marc de l'Espai FIC-CAT a l'antic port del Roc de Sant Gaietà, es projectarà la pel·lícula La dona il·legal, dirigida per Ramon Térmens i guanyadora del Premi del Públic al FIC-CAT 2021. La projecció comptarà amb la presència del director Ramon Térmens i l'actor protagonista, Daniel Faraldo.


Dijous 5 d'agost, la Sala La Societat de Bonastre acollirà la projecció del llargmetratge Cordes de José Luis Montesinos, participant en la Selecció Oficial del FIC-CAT 2021.


Divendres 6 d'agost, en el marc de l'Espai FIC-CAT a l'antic port del Roc de Sant Gaietà, es projectarà La vampira de Barcelona, que va formar part del FIC-CAT 2021 fora de competició. La pel·lícula de Lluís Danés va guanyar el Premi del Públic en la darrera edició del Festival de Sitges i va aconseguir 5 Premis Gaudí.


Divendres 13 d'agost l'antic port del Roc de Sant Gaietà acollirà la última sessió de l'Espai FIC-CAT, amb la projecció dels curtmetratges Els que callen d'Albert Folk, No deixis que m'enfonsi de DaVid Conill, Ca Nostra de Laia Foguet (Menció Especial de la Crítica al FIC-CAT 2021) i Confeti de Mila Luengo i Sergi Miralles. Totes quatre produccions van formar part de la Selecció Oficial del FIC-CAT 2021.


Dijous 19 d'agost, la Sala La Societat de Bonastre acollirà la projecció dels curtmetratges 3450KM de David Aymerich, Directed by de Gonçal Perales (Millor Producció d'un Centre Educatiu al FIC-CAT 2021) i Confeti de Mila Luengo i Sergi Miralles. Totes tres produccions van formar part de la Selecció Oficial del FIC-CAT 2021.


Dissabte 28 d'agost, en el marc del programa Estiu a la Pedrera, la Pedrera de l'Elies de Roda de Berà acollirà la projecció del llargmetratge Coses a fer abans de morir de Cristina Fernández Pintado i Miguel Llorens, que va formar part de la Selecció Oficial del FIC-CAT 2021.


Totes les projeccions seran a les 22 hores i l'entrada és gratuïta. 

Comparteix: