Jove 48 Hores

El concurs JOVE 48 HORES és la modalitat més fresca i innovadora del Festival. L’objectiu és donar una oportunitat a qualsevol realitzador o realitzadora jove, menor de 35 anys, que vulgui participar en el Festival amb un curtmetratge gravat i editat en un termini màxim de 48 hores i en català entre el 7 i el 9 de maig de 2021.

 

El Festival vol incentivar les persones vinculades o aficionades a la creació audiovisual i possibilitar unes creacions espontànies i originals que puguin visualitzar-se durant els dies del Festival, i que –alhora– tinguin l’opció d’optar al premi Jove 48 Hores.

 

 

Procés

 

1. Realitzar la inscripció JOVE 48 HORES a partir de l'1 d'abril de 2021 des de la pestanya Concurs > Inscripcions amb el nom, cognoms, DNI, data de naixement, població, telèfon mòbil i e-mail de la persona o persones que vulguin participar en el concurs.

2. Entrar al web del Festival el divendres 7 de maig de 2021, a partir de les 3 de la tarda, i llegir la premissa o les premisses que hauran de formar part del curtmetratge.

3. Gravar i editar lliurement una producció en 48 hores que en cap cas excedirà els 3 minuts de durada, crèdits inclosos, amb els elements tècnics i artístics que es creguin necessaris.

4. Penjar la producció abans de les 3 de la tarda del diumenge 9 de maig de 2021 allotjant-la a través d’un Youtube personal (obert o en ocult) i trametre el link a festivalficcat@gmail.com.

Premi

 

Totes les produccions presentades formaran part de la SELECCIÓ OFICIAL de la modalitat JOVE 48 HORES.

 

Un Jurat designat pel Comitè organitzador i integrat per un mínim de 3 persones decidirà la producció guanyadora.

 

Es proporcionaran 500 € i el trofeu del Festival a la persona o persones realitzadores.