Laura Pau

Jurat del Jove 48 Hores del FIC-CAT 2024


Laura Pau

Professió: Actriu.


Ha estudiat a l'Institut del Teatre de Barcelona, a la Rose Bruford College (London) i Periodisme a la UAB. És membre d'Els Pirates Teatre, The Feliuettes i va formar part de la Jove Companyia del Teatre Nacional de Catalunya (2014-15). En televisió ha interpretat el personatge de Malena a Com si fos ahir i diversos rols en sèries estatals. Ha estat nominada a millor actriu secundària als Premios Pávez pel curt BFF de Marta Lopez-Fernández


En teatre ha treballat a Els Watson dirigida per Josep Maria Mestres al TNC, La Pell fina de Carmen Marfà i Yago Alonso a la Sala Flyhard i al Teatre Borràs, Amor a mort dirigida per Eu Manzanares al Teatre Maldà, Eufòria de Lara Díez Quintanilla a la Sala Beckett, Afanys d’amor perduts de Shakespeare al TNC dirigida per Pere Planella, Cobi, Curro, Naranjito dirigida per Martí Torras a la Sala Muntaner, Tirant lo Blanc al Teatre Nacional de Catalunya dirigida per Pere Planella, Hamlet or not de Paco Mir dirigida per Pep Garcia-Pasqual al Teatre Poliorama, entre d’altres.


La seva trajectòria a nivell internacional inclou una temporada fent Hop’era al Théâtre Édouard VII de París, Pages from the book of… i Kometa dos muntatges amb els hereus de Tadeusz Kantor, Andrejz i Teresa Welminski que han girat arreu d’Europa.