14 obres competiran pel premi JOVE 48 HORES
14 obres competiran pel premi JOVE 48 HORES
14 obres competiran pel premi JOVE 48 HORES
16/05/2022

Durant aquest cap de setmana ha tingut lloc la realització de la categoria Jove 48 Hores del FIC-CAT. Les persones inscrites han hagut d’escriure el guió, gravar i editar un treball audiovisual, de màxim 3 minuts de durada, des de divendres a les 3 de la tarda fins diumenge a la mateixa hora. La participació era oberta a professionals i aficionats menors de 35 anys. El treball havia d’incloure dues premisses, ambdues referents al Festival. La primera, i fent referència a l’eix temàtic, la producció, era que en algun moment hi apareguessin diners; l’altra, que incloés el nom ‘Montserrat’, ja que s’ha incorporat un nou premi al FIC-CAT, el Premi Montserrat Carulla. 


Dels 14 treballs rebuts, 3 provenen de Barcelona i la resta, 11, del Camp de Tarragona, un d’ells de Roda de Berà. Els i les joves han fet una gran feina, gravant i editant curts frescos i  innovadors  en només 48 Hores. 

Totes les obres han estat seleccionades, ja que compleixen les bases, i es podran veure en la gran pantalla al recinte del Teatre del Casino Municipal el dilluns 6 de juny a les 12 hores, aprofitant que és un dia festiu a tot Catalunya. 


El Jurat, format per Adrià Guxens, Paula Jornet, Heidi Ramírez i Biel Rossell, serà qui determinarà l’obra guanyadora, que s’endurà un trofeu i un premi en metàl·lic de 300 euros. La seva decisió es donarà a conèixer durant la gala de cloenda, el dissabte 11 de juny.  


Pots consultar els treballs presentats a: www.fic-cat.cat/seleccio-oficial/jove-24-hores

Comparteix: