El FIC-CAT celebra la Festa del Voluntariat 2022
El FIC-CAT celebra la Festa del Voluntariat 2022
El FIC-CAT celebra la Festa del Voluntariat 2022
24/01/2023

El Casino Municipal va acollir el passat dissabte a la tarda la Festa del voluntariat del FIC-CAT 2022, un esdeveniment que va comptar amb la participació de més d’una quarantena de persones. 


El motiu de la festa era agrair a totes les persones que durant la catorzena edició del Festival, celebrada el passat 2022, hi van col·laborar fent diverses tasques de forma totalment desinteressada.  


El volum de feina durant la setmana del FIC-CAT no es podria assumir per part del comitè organitzador, format per 13 persones que també hi treballen de forma altruista-.  És gràcies a les persones voluntàries que es pot celebrar el Festival amb les condicions òptimes, ja que les tasques a fer són moltes i variades. L’Ajuntament, com a coorganitzador, també realitza una important labor durant el muntatge del Festival gràcies a la brigada municipal, així com els membres de l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil que també hi col·laboren durant la setmana del FIC-CAT. 


Els directors del Festival, Cris Gambín i Toni Pinel, van dedicar unes paraules d’agraïment als assistents, tot encoratjant-los a continuar col·laborant en aquest festival que cada cop, sortosament, compta amb més voluntariat. Com van explicar, la festa representa el tret de sortida del 15è aniversari del FIC-CAT, que se celebrarà enguany del 10 al 17 de juny.  


A l’acte hi van assistir autoritats com l’alcalde, Pere Virgili, la regidora de Cultura, Teresa Ferré -qui també col·labora amb el comitè-, la regidora Eva Giménez i el regidor Albert Martín. 


La festa va  comptar amb la col·laboració de PastisArt. 

Gràcies a totes i a tots! 

Fotos de Laia Roca Photography. Galeria completa al nostre Facebook

Comparteix: