El FIC-CAT dona suport als festivals catalans i crea sinergies
El FIC-CAT dona suport als festivals catalans i crea sinergies
El FIC-CAT dona suport als festivals catalans i crea sinergies
24/11/2022

En els darrers mesos, el FIC-CAT ha estat present a molts festivals del territori català per tal de donar el seu suport i, alhora, crear sinergies per a futures col·laboracions i acords en benefici del cinema en català.


Entre els esdeveniments en què ha estat present el FIC-CAT, cal destacar:


27 d’octubre 

Festa de Candidates dels XV Premis Gaudí amb la presència dels codirectors Cris Gambin i Toni Pinel (+info).


2 de novembre

Inauguració del Most Festival amb la presència dels membres del Comitè Organitzador, Antonio Barrero i Pilar Franquet, amb motiu del Premi Honorífic a l’actriu Julieta Serrano (+info). 


6 de novembre 

Cris Gambín, membre del jurat de la secció Ç-Trencada de Terror Molins, i participació en la xerrada ‘L'estat del cinema català’ (+info).


8 de novembre 

Inauguració de Memorimage Festival amb la presència dels membres del Comitè Organitzador, Antonio Barrero i Anna Cortadella. (+info).


12 de novembre

Jornades d’Educació Mediàtica organitzades per AulaMèdia amb la participació d’Antonio Barrero a la taula rodona 'El cinema i el documental a l'aula'. (+info)


El FIC-CAT té com a puntal la pedagogia des de la primera edició, és l'únic festival de Catalunya que ofereix, al llarg de l'any i de forma gratuïta, tallers audiovisuals a mida segons les necessitats de les escoles i instituts que ho sol·liciten. Comparteix: