El FIC-CAT se suma a la IX Viquimarató de la llengua catalana
El FIC-CAT se suma a la IX Viquimarató de la llengua catalana
El FIC-CAT se suma a la IX Viquimarató de la llengua catalana
15/11/2022

Del 18 al 25 de novembre, els set territoris de parla catalana —l’Alguer, Andorra, Catalunya, la Catalunya Nord, la Franja d’Aragó, les Illes Balears i el PaísValencià— uniran esforços a la IX Viquimarató per crear, ampliar i traduir articles relacionats amb les sèries i pel·lícules en català a la Viquipèdia, i en la que hi participarà el FIC-CAT.


La Viquillengua7x7 d’enguany combinarà el format presencial, amb viquitallers a diversos punts dels Països Catalans, i virtual per participar en línia durant tota la setmana. La Viquimarató també s’obre en modalitat de concurs, que comptarà amb premis com ara subscripcions a FilminCat i pel·lícules en suport físic. A més, també es faran sortejos de llibres i material de marxandatge entre tots els participants.


La Viquimarató de la Llengua Catalana és una activitat organitzada anualment per Amical Wikimedia i la Secretaria de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya, des de l'any 2013, a la qual es van sumar tots els territoris de parla catalana l'any 2020.


Des del FIC-CAT us animem a visitar la pàgina de la IX Viquimarató per informar-vos i participar.

Comparteix: