En marxa el rodatge de l’espot del FIC-CAT 2022
 En marxa el rodatge de l’espot del FIC-CAT 2022
En marxa el rodatge de l’espot del FIC-CAT 2022
03/03/2022

Audiovisualbox, amb Eric Montagudo i Orió Peñalver, han estat els encarregats d’idear i dirigir l’espot de la 14a edició del FIC-CAT, dedicada a la producció. Tenint en compte l’eix temàtic, i el fet que en moltes ocasions els rols de la producció queden difosos, els joves realitzadors volen mostrar als espectadors i espectadores -en un màxim de 30 segons- tot allò que aglutina la producció audiovisual, explicant-ho de forma molt visual i intuïtiva. La producció té gran importància en el món audiovisual, especialment la feixuga part del repartiment del pressupost. 


El cinema no seria cinema sense la seva llarga història, i a l’espot també hi veurem una picada d’ullet a aquell cinema ‘d’abans’. Tal com han explicat els realitzadors, s’han inspirat en les pel·lícules de ciència ficció estatunidenques dels anys 50, moltes d’elles intents de superproduccions fetes amb pocs recursos. 


L’equip està format per la productora Ana Peña; els actors Carla Capellas i Genís Lama, i l’equip tècnic ha comptat amb la Sonia Gámiz, la Sara Fargas, el Cesc Gil  i el Noel Méndez, i la Noelia Sevilla ha estat l’encarregada de maquillatge i perruqueria. Ha comptat amb la col·laboració de l'escola emav i els platós d'MTK space. 


L’estrena oficial de l’espot tindrà lloc en nombroses sales dels cinemes Ocine d’arreu de Catalunya per gentilesa de Jaume Pahissa, i, posteriorment, es podrà veure a les xarxes socials del FIC-CAT.


Imatges: Orió Peñalver

Comparteix: