Èxit en la vesprada de curtmetratges al Cineclub La Comarca del Moianès
Èxit en la vesprada de curtmetratges al Cineclub La Comarca del Moianès
Èxit en la vesprada de curtmetratges al Cineclub La Comarca del Moianès
15/05/2023

El Cineclub La Comarca del Moianès, en col·laboració amb el FIC-CAT, va acollir el passat diumenge 14 de maig una sessió de curtmetratges amb l’objectiu de fomentar la cultura cinematogràfica en català. 


El Centre Espai Escènic de Castellterçol (Moianès) va rebre a una cinquantena de persones que van gaudir d’una vesprada cinèfila amb la projecció de quatre curtmetratges que van formar part de la Selecció Oficial del FIC-CAT 2022. 


Previ a la visualització dels curts, es va projectar el teaser de la 15a edició del FIC-CAT. ‘Elsa’, dirigit per Albert Carbó, ‘La dona i els dies’, de Joan Ramon Armadàs, ‘Memòria de les oblidades’, realitzat per Marta Arjona, Maite Blasco i Raquel Rodríguez i ‘Diari d’un operador cinematogràfic’, de Dani Seguí, van ser els curtmetratges protagonistes de la tarda.


El col·loqui posterior, moderat per Carles Farreras, del Cineclub La Comarca del Moianès, va comptar amb la participació de Cris Gambín i Toni Pinel, directors del FIC-CAT, i Dani Seguí, director del curt ‘Diari d’un operador cinematogràfic’


La jornada va ser tot un èxit i els assistents van mostrar molt d’interès envers el món dels curtmetratges i el Festival, sobretot en la programació d’enguany i la categoria de Centres Educatius. Els organitzadors van quedar molt satisfets amb la resposta i la participació del públic, ja que tothom va destacar la qualitat i la varietat dels quatre curtmetratges escollits.

Imatge: Montse Urbano, Dolors Vilardell i Carles Farreras (membres del Cineclub La Comarca del Moianès), Cris Gambín, codirectora del FIC-CAT, Dani Seguí, director,  i Toni Pinel, codirector del FIC-CAT. 

Comparteix: