Membres del FIC-CAT formen part del jurat de la MICE
Membres del FIC-CAT formen part del jurat de la MICE
Membres del FIC-CAT formen part del jurat de la MICE
30/09/2022

La Mostra Internacional de Cinema Educatiu, que se celebra arreu del País Valencià, ha engegat la desena edició, que té lloc del 26 de setembre al 6 d’octubre.


La MICE va ser creada per Josep Arbiol, mestre de primària cinèfil amb experiència en el camp de l’educomunicació i presència en festivals internacionals. Esdevé un referent de l’educomunicació dins i, sobretot, fora d’Espanya.


La MICE i el FIC-CAT han mantingut vincle des dels inicis, i el Festival Internacional de Cinema en Català li va retre un homenatge l’any 2018, durant l’onzena edició.


Fruit d’aquest lligam, s’han creat diversos llaços col·laboratius entre ambdós festivals i, en aquesta edició de la MICE, hi formen part del jurat quatre membres del FIC-CAT: Cris Gambín i Toni Pinel, codirectors; Antonio Barrero, fundador del Festival i actual membre del Comitè organitzador,  i Pilar Franquet, responsable de l’àrea de Pedagogia. Tant Barrero com Franquet ja havien format part del jurat en ocasions anteriors.  


Durant deu dies per diferents seus arreu del territori valencià, la MICE oferirà projeccions, tallers, xerrades i altres activitats educatives. L’objectiu és la ferma aposta per l’audiovisual educatiu fet des de les escoles i els instituts.

Comparteix: