Una setantena de figurants participen al rodatge de l’espot del FIC-CAT
Una setantena de figurants participen al rodatge de l’espot del FIC-CAT
Una setantena de figurants participen al rodatge de l’espot del FIC-CAT
06/02/2023

Diumenge al matí, la sala 14 dels cinemes OCINE de Les Gavarres, de Tarragona, ha acollit una de les escenes que formaran part de l’espot del FIC-CAT 2023. 

Els joves actors Guim Puig (Les de l’hoquei, Sinjar)i Júlia Gibert (Les de l’hoquei) són els protagonistes de l’espot, que girarà entorn l’eix temàtic del Festival ‘El cinema, als cinemes’. 

El rodatge ha comptat amb una setantena de figurants de totes les edats, molts d’ells i d’elles persones que formen part del voluntariat del Festival, alguns que hi han participat o bé que en són espectadors habituals, i també hi ha acudit un bon nombre de persones gràcies a la crida que es va fer a les xarxes socials. 

En acabar la gravació a la sala de cinema, cedida per Ocine, el rodatge ha continuat en una altra localització. En aquesta ocasió ja només amb els dos protagonistes. L’espot ja està gravat i a punt de postproducció. 

L’equip tècnic ha estat format per David Conill, director; Oriol Jané, guió; Cris Gambín, producció;  Toni Pinel, direcció de fotografia; Gerard Panisello, ajudant de direcció; Jordi Amàrita, foto fixa i making of i Karen Cunill, maquillatge. 

Aquest any, com a novetat, el FIC-CAT comptarà amb dos espots diferents, els quals es podran veure en nombroses sales dels cinemes Ocine d’arreu de Catalunya per gentilesa de Jaume Pahissa. Un cop estrenat al cinema, es podrà veure a totes les xarxes socials del Festival. 


Comparteix: