Aquest estiu, torna ‘L’Espai FIC-CAT’ al Roc de Sant Gaietà
Aquest estiu, torna ‘L’Espai FIC-CAT’ al Roc de Sant Gaietà
Aquest estiu, torna ‘L’Espai FIC-CAT’ al Roc de Sant Gaietà
18/06/2021

L’antic port acollirà projeccions gratuïtes a l’aire lliure, que tindran lloc durant 4 divendres dels mesos de juliol i agost. 


Per segon any consecutiu, les regidories de Cultura i de Turisme, amb el suport del FIC-CAT, impulsen l’Espai FIC-CAT, on els espectadors podran gaudir del millor cinema català en un entorn privilegiat al costat del mar. Les projeccions han format part de la 13a edició del Festival Internacional de Cinema en Català, celebrat del 5 al 13 de juny a Roda de Berà. Totes les sessions seran a les 10 de la nit. 


L’Espai FIC-CAT s’estrenarà el divendres 23 de juliol amb el llargmetratge ‘La innocència’, de Lucía Alemany. La producció va obtenir tres premis en la passada edició: el premi al millor Llargmetratge, el de la Crítica i al millor Muntatge. 


La següent secció tindrà lloc el 30 de juliol, quan es podrà visionar la pel·lícula ‘La dona il·legal’, dirigida per Ramon Térmens i guanyadora del Premi del Públic. 


El 6 d’agost els assistents podran gaudir amb ‘La vampira de Barcelona’, dirigida per Lluís Danés. El film va formar part de l’espai Pantalla Sitges. 


Per a l’últim dia de projecció, el 13 d’agost, s’ha programat una sessió conjunta de quatre curtmetratges de ficció que formaven part de la Selecció Oficial: ‘Els que callen’, d’Albert Folk; ‘No deixis que m’enfonsi’, de DaVid Conill; ‘Ca nostra’, de Laia Foguet, treball que va obtenir una menció del Jurat de la Crítica; i ‘Confeti’, dirigida per Mila Luengo i Sergi Miralles. 

Comparteix: