"La dona il·legal" de Ramon Térmens al FIC-CAT 2021
"La dona il·legal" de Ramon Térmens al FIC-CAT 2021
"La dona il·legal" de Ramon Térmens al FIC-CAT 2021
10/06/2021

El FIC-CAT 2021 arriba al seu equador. Dimecres 9 de juny, el cinquè dia de festival, ha comptat amb la presentació i projecció de la producció de Segarra Films, Mimesis Film i TV3 de LA DONA IL·LEGAL.


El llargmetratge ha arribat al festival de la mà del seu director, Ramón Térmens, acompanyat per la muntadora Anna Térmens, i pels actors i actrius Yolanda Sey, Boris Ruiz, Raquel Camón, Àngels Bassas, Adeline Flaun, Abdel Aziz El Mountassir, Ahmad Alhamso i altres membres de l’equip tècnic i artístic que han passat per la catifa vermella del FIC-CAT. És el cinquè llargmetratge de la selecció oficial que s’ha projectat al Pavelló municipal de Roda de Berà.


En aquest thriller i drama social, Térmens tracta qüestions com la corrupció i el poder, el món de la prostitució, la immigració il·legal, el tràfic de blanques i els abusos policials, entre altres. Un món desolador, amb miratges en comptes d'esperances. L’acció s’inicia quan la vida de l’advocat d'immigració Fernando Vila canvia radicalment en aparèixer morta, la seva nova clienta, en circumstàncies sospitoses en un CIE (Centre d'Internament d'Estrangers).


En finalitzar la projecció, l’equip de La dona il·legal ha realitzat un col·loqui final amb el públic assistent, moderat pel periodista Pere Vall, intercanviant impressions i anècdotes.


Totes les imatges del dimecres 9 de juny a: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.4382689605099084&type=3

Comparteix: