'Vine al FIC-CAT', primer espot del Festival
'Vine al FIC-CAT', primer espot del Festival
'Vine al FIC-CAT', primer espot del Festival
14/02/2023

Sota el lema ‘Vine al FIC-CAT’, el primer espot de la quinzena edició del Festival Internacional de Cinema en Català s’ha estrenat i projectat durant el proppassat cap de setmana en noranta-cinc sales de cinema de la cadena Ocine, per gentilesa del publicista Jaume Pahissa


L’espot, realitzat per Toni Pinel i Cris Gambín, directors del FIC-CAT, a partir de les imatges enregistrades al FIC-CAT 2022 per alumnes de l’Institut Pere Martell, és una peça àgil, amena i molt representativa dels valors del Festival: cinema de qualitat, de proximitat i en català. En les imatges es poden veure un bon nombre de persones voluntàries, que col·laboren de forma totalment altruista, de la mateixa manera que ho fan els membres del comitè. També és un petit tast de totes les personalitats i professionals del món del cinema que passen pel Festival durant la setmana que dura el certamen. 

Resumeix, en tan sols 25 segons, què és el Festival: projeccions de llargmetratges, curtmetratges, documentals, videoclips, treballs de centres educatius -totes les projeccions d’entrada gratuïta-, matinal infantil i tallers, concerts, dj’s i foodtrucks. Del 10 al 17 de juny Roda de Berà es converteix en una gran festa del cinema en català, on tothom hi té cabuda i on tothom és convidat.  


Aquest any, el FIC-CAT compta amb dos espots. El segon es podrà veure properament, i l’estrena tornarà a ser a les sales dels Ocine. 


Comparteix: