El FIC-CAT regala 50 codis per veure ´La innocència´ a FILMINCAT
 El FIC-CAT regala 50 codis per veure ´La innocència´ a FILMINCAT
El FIC-CAT regala 50 codis per veure ´La innocència´ a FILMINCAT
09/06/2021

Acord entre FILMIN i el Festival per donar-se visibilitat mútuament


El FIC-CAT compta novament en aquesta edició amb un canal a la plataforma FILMIN, fruit de l’acord entre les dues entitats. El canal està allotjat a FILMINCAT, el portal de la plataforma que només conté produccions amb el català com a llengua original o bé doblades i/o subtitulades al català.


El canal del FIC-CAT consisteix enguany en una selecció de produccions del FIC-CAT 2021 que ja es trobaven allotjades en aquesta plataforma, com són els llargmetratges 'La innocència', 'Coses a fer abans de morir', 'Terra de telers' i 'La mort de Guillem', i els curtmetratges 'Ni oblit ni perdó', 'Gang', 'Vera', 'Ca Nostra' i 'La mugre'. Per tal que pugueu veure 'La innocència', l'únic llargmetratge de la Selecció Oficial que no es projectarà de manera presencial al festival, regalem 50 codis entre les persones que tinguin descarregada l'app oficial del FIC-CAT 2021 que hem desenvolupat en col·laboració amb la botiga WooW de Roda de Berà. Només heu de descarregar l'app i tenir activades les notificacions 'push'. Dijous 10 i divendres 11 de juny al matí rebreu instruccions a través d'una notificació 'push' per aconseguir el vostre codi. Només heu d'estar entre les 25 persones més ràpides i el codi serà vostre.


El millor cinema en català dels últims anys, a FILMINCAT


També hi trobareu altres blocs amb un recull de les produccions que han passat per edicions anteriors del festival i que es troben allotjades a la plataforma, amb especial atenció a les produccions que van passar per les últimes dues edicions, 2019 i 2018, així com les premiades per Jurat, públic i crítica d’edicions anteriors.


En aquest sentit, podreu recuperar el bo i millor del cinema en català dels últims anys, com Estiu 1993, El viatge de la Marta, Suc de Síndria, El rei borni, Shootball, 7 raons per fugir, El camí més llarg per tornar a casa, Els nens salvatges, La vida lliure, Les distàncies, Barcelona, nit d'estiu o Fènix 1123, entre altres.


A més, també hi ha un bloc dedicat a l’eix temàtic d’enguany, el Muntatge, amb produccions que compten amb muntatge d'Ernest Blasi, el muntador homenatjat del FIC-CAT 2021, i d'altres muntadores i muntadors catalans. En aquest bloc trobareu produccions com Petitet i Bicicleta, cullera, poma, de Carles Bosch, Les mans buides i Pau i el seu germà, de Marc Recha, o La plaga, de Neus Ballús.

Comparteix: